Intresserad av nagelutbildning?

Är du intresserad av en högkvalitativ nagelutbildning har du hittat helt rätt. Vackra naglar och välskötta händer är något många drömmer om och genom att utbilda dig hos oss får du alla möjligheter att leverera dessa drömmar. Jobba som nagelterapeut är ett omväxlande yrke där du hela tiden kan utvecklas. Du har möjlighet att ta en anställning eller starta eget företag. När du utbildar dig hos oss får du lära dig många olika tekniker när det kommer till nagelförlängning. Men även hur du kan massera händer, stärka kundens befintliga naglar, paraffinbehandlingar och mycket mer.

Nagelutbildning

Vi vet att studievägledning är viktigt

Vi kommer se till att du får den nagelutbildning och det stöd du behöver för att bli en professionell nagelterapeut. Utbildningen inkluderar även moment för att du ska känna dig trygg med hygien och hur du skyddar dig och dina kunder på bästa sätt. Vi ser utbildningen som flera olika moment. Vi hjälper dig att besvara frågor och lägga upp din nagelutbildning. Sen ser vi till att du får exakt den utbildning du har valt. Vi finns också som stöd efter utbildningen. Det är väldigt uppskattat när man väl kommer ut som ny i yrket. Vi gör allt för att du ska känna dig trygg även efter utbildningen.

Nagelutbildning och diplom

När du gått färdigt din kurs och blivit godkänd i alla moment får du diplom som du kan visa upp. Vi har högt uppställda mål och du måste klara av alla moment innan du får diplom. Det är ett bevis på att du har den kompetens som kunderna efterfrågar och du är konkurrenskraftig på arbetsmarknaden. När du söker dig till utbildningen kan det vara bra att veta att vi kommer ställa några frågor kring din hälsa. Även om du arbetar med endast EU-anpassade produkter kan det vara problem om du har exempelvis astma eller någon allergi. Vi månar om din hälsa så att du inte får några problem i framtiden. Enligt oss är en nagelutbildning i Stockholm en kombination av professionalitet och säkerhet. För dig och dina framtida kunder. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om specifika moment.