Om oss 

Välkommen till oss – ett företag med passion för naglar. Vi erbjuder våra kunder en nagelutbildning av en hög kvalitet, och tror på att alltid finnas tillgängliga för våra studenter. Vackra naglar är ett måste för många, och vårt mål är att du ska bli den bästa genom vår utbildning. Vi har en lång erfarenhet inom branschen, och finns alltid tillgängliga för att svara på frågor som du som student kan ha. Om du vill veta mer om vår nagelutbildning i Stockholm är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Utbildning som gör skillnad

I vår utbildning får du lära dig många olika tekniker när det kommer till nagelförlängningar, hur du bäst gör dina kunders naglar starkare och hur du masserar händer. Vi har höga krav på alla våra anställda, men även våra studenter – allt för att du ska bli bäst inom ditt område. För att du ska få ditt diplom krävs det att du klarar av alla delarna av utbildningen. Efter avslutat utbildning hos oss kan du välja många olika vägar, och vi kommer att hjälpa dig med detta. 

Stöd under utbildningen

Vi tror på att alltid ge våra studenter den hjälp som de behöver under utbildningen, därför finns vi alltid tillgängliga för att svara på eventuella frågor som kan dyka upp under utbildningens gång. Vi finns heller inte enbart tillgänglig för dig under utbildningen, utan även efter nagelkurs där vi kan ge dig stöd i din framtida karriär. Det är därför du borde välja en utbildning hos oss. Vi värdesätter våra studenter och sätter dem som högsta prioritet.