Våra utbildningar

Vi erbjuder många olika sorters tjänster inom nagelvård. Därför har vi samlat ett team av professionella utbildare som ger dig möjlighet att bli konkurrenskraftig. När det kommer till olika trender ser vi alltid till att hålla oss uppdaterade för att du ska få en utbildning av högsta kvalitet. Vi vet också att det bästa är att blanda teoretiska inslag med praktiska. Det är viktigt att få öva för att möta olika kunder och förstå olika personers behov. Så när du utbildar dig hos oss får du förutsättningar för att kunna se vad just din kund behöver.

Letar du efter flexibla utbildningar i Stockholm?

Vi vet om att alla våra elever har olika förutsättningar när det kommer till utbildning i nagelvård. En del har lite förkunskaper och andra är helt noviser. Hos vår nagelskola skräddarsyr vi utbildningen så du får den utbildning du behöver. Våra handledare kommer att hjälpa dig att planera utbildningen utefter vad du behöver. Du kommer få lära dig om bland annat modellering med ljushärdande plaster. Här händer det mycket på marknaden och därför ser vi till att vara i framkant.

Du får lära dig mer än bara nagelförlängningar

När du utbildar dig hos oss kommer du få lära dig om ett brett spektra av nagelvård. Det inkluderar bland annat handmassage, spa-manikyr med avancerad paraffinbehandling för händer och naglar. Efter avslutad nagelutbildning i Stockholm ska du kunna skämma bort dina kunder så du blir deras naturliga val gång efter gång. Tveka inte att kontakta oss och fråga om hur vi kan hjälpa dig med din utbildning.