Utbildning som gör skillnad

I vår grundutbildning får du lära dig en teknik när det kommer till nagelförlängning, och hur du bäst gör dina kunders naturliga naglar starkare och olika tekniker för att applicera konstmaterial. Vill du komplettera med fler tekniker görs det efter avslutad grundutbildning. Vi har höga krav på alla våra lärare, men även våra studenter – allt för att du ska bli bäst inom ditt område. För att du ska få ditt certifikat krävs det att du klarar av alla delarna av utbildningen. Efter avslutat utbildning hos oss kan du välja många olika vägar, och vi kommer att hjälpa dig med detta.

Stöd under utbildningen

Vi ger alltid våra elever den hjälp som de behöver under utbildningen, därför finns vi alltid tillgängliga för att svara på eventuella frågor som kan dyka upp under utbildningens gång. Vi finns heller inte enbart tillgänglig för dig under utbildningen, utan även efter nagelkursens slut, där vi kan ge dig stöd i din framtida karriär. Det är därför du ska välja en utbildning hos oss. Vi värdesätter våra elever och sätter dem som högsta prioritet.

Några av produkterna vi använder

Din nagelutbildning I Stockholm

Vi har en lång erfarenhet inom branschen, och finns alltid tillgängliga för att svara på frågor som du som student kan ha. Om du vill veta mer om vår nagelutbildning i Stockholm är du varmt välkommen att kontakta oss på Salong Nordh