Stockholms bästa nagelutbildning

Gå vår kurs och utbilda dig till att bli nagelterapeut. Investera I utbildning för att skämma bort dina framtida kunder.

Våra utbildningar

Vi erbjuder många olika sorters tjänster inom nagelvård. När det kommer till olika trender ser vi alltid till att hålla oss uppdaterade för att du ska få en utbildning av högsta kvalitet. Vi blandar teoretiska inslag med praktiska. Det är viktigt att få öva för att möta olika kunder och förstå olika personers behov. Så när du utbildar dig hos oss får du förutsättningar för att kunna se vad just din kund behöver.

Letar du efter flexibla utbildningar i Stockholm?

Vi vet om att alla våra elever har olika förutsättningar när det kommer till utbildning i nagelvård. En del har förkunskaper och andra är helt noviser. På vår nagelskola ser vi till att alla får den hjälp dom behöver. Våra handledare kommer att hjälpa dig att planera utbildningen utefter vad du behöver. Du kommer få lära dig om bland annat senaste teknikerna i branschen. Det händer mycket på marknaden och därför ser vi till att vara i framkant.

Du får lära dig mer än bara nagelförlängningar

När du utbildar dig hos oss kommer du få lära dig om ett brett spektrum av nagelvård. Det inkluderar bland annat handmassage, spa-manikyr för att vårda naturliga naglar. I nagelutbildning i Stockholm ingår det appliceringstekniker som fransk manikyr, babyboomer (fade french) och rewers. Efter avslutad nagelutbildning ska du kunna skämma bort dina kunder så du blir deras naturliga val gång efter gång.

Bokning

Är du intresserad av att boka nästa kurstillfälle? Kontakta oss via kontaktformuläret, ring eller besök oss i våra lokaler.